Wacko's Ketchup

Wacko’s Blacks Gusto Ketchup

Makuja maailmalta, Snacksit

Italian Fallossa asuu täysin ihana ihminen nimeltään Minna Lymi, jolla on miehensä kanssa seinähullu hanke remontoida osapuilleen 200-vuotias vuoristokylänen asuttavaan kuntoon vajaan 60 vuoden autiouden jälkeen. Tämän hankkeen vaiheita voi seurata ilahduttavasta Piccolo Salvo -blogista.

Ilahduttavan projektinsa lisäksi Minna on tunnettu rakkaudestaan ruokaan ja naposteisiin, ja hän tekikin allekirjoittaneen ikionnelliseksi tuomalla viimeisimmällä Suomen-reissullaan Sipsiblogin toimitukseen tuliaiseksi keskisuuren pahvilaatikollisen italialaisia sipsejä. Ensimmäisenä laatikosta valikoitui avattavaksi mielenkiintoinen tuttavuus: kovasti Taffelin Snack Friesia muistuttava Wacko’s Blacks Gusto Ketchup.

Rakenne: Wacko’sit ovat todella keveää ja ohutta perunapainotteista massaa, joka haihtuu kielellä osapuilleen yhtä nopeasti kuin jäätelöpallo konepellillä kesähelteillä. Tästä huolimatta ne tuntuvat jokseenkin rapeammilta kuin kotimaiset Snack Friesit.

Maku: Pussia avatessa nokkaan pölähti todella tymäkkä ketsupin tuoksu, joka ei kuitenkaan lopulta toistu maussa kovinkaan vahvana. Miellyttävän makeassa kokonaisuudessa on ketsupin ohella häivähdys bbq:ta, mutta hallitseva maku on silti perunamassa, joka tuo mieleen myös Weekend Snacksin tuotteet.

Kokonaisuus: Wacko’sin ketsuppiranskissipsit ovat todella keveitä ja helppoja naposteltavia, joissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta joista on lopulta melko hankala keksiä tähdellistä sanottavaa. Saa nähdä, mitä muuta jännittävää Italian laatikosta vielä paljastuu!

Arvosana: 3,0 pistettä viidestä.

Dippisuositus: Tzatziki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *