Taffel Sweet Hearts

Juustonaksun sukulaiset, Makeat, Snacksit

Sipsiblogi täyttää vuoden! Täytyy todeta, että julkaisun tässä ajassa saavuttama suosio ja näkyvyys ovat lyöneet täysin ällikällä ja osoittanevat jokseenkin kiistattomasti, että sipsit ovat monelle sydämen asia ja ilmiönä ajankohtainen.

Ennen kinkun ääreen hiljentymistä on arvioitava vielä yksi erittäin potentiaalinen joulupöytänaposte: Taffel Sweet Hearts. Omenan ja kanelin makuiset Heartsit herättävät lähtökohtaisesti enemmän epäilyksiä kuin odotuksia, mutta eihän näitäkään voi lähestyä kuin avoimin mielin – etenkään näin joulun alla.

Pussin avatessani tajuan, etten ole tainnut arvioida blogiin edes perus-Heartseja. Mainittakoon nyt kuitenkin, että ne lukeutuvat mielestäni maissipohjaisten naposteiden ehdottomaan eliittiin ja toivotan uudet Hearts-versiot markkinoille ilolla, joskaan en olisi kenties odottanut ensimmäisen uuden maun olevan tämä.

Rakenne: Sweet Heartsit eivät poikkea rakenteeltaan perus-Heartseista, eikä kai ole tarkoituskaan. Hellyyttävä sydänmuoto ja erittäin naposteltava koko yhdistettynä ilmavaan rapeuteen tekevät Heartseista sanalla sanoen kätevän ja miellyttävän naposteen. Ei siis moitittavaa tällä sektorilla.

Maku: Tällä sektorilla sen sijaan kehujen keksiminen olisi hankalaa ellei täysin mahdotonta. Sweet Heartsien maku on oikeastaan sama kuin Pirkan omena-kanelimuromyslin kuivatuissa omenanpalasissa: kuiva, pistävä, liian kanelinen eikä ihan tarpeeksi makea. Alta kuultava kevyesti suolainen maissimassa ei luo kenties toivottua makean ja suolaisen makukontrastia, vaan sotkee vain koko palettia entisestään. Sanon tämän nyt suoraan: Sweet Heartsit maistuvat erittäin pahoilta.

Kokonaisuus: Epäilen Sweet Heartsien syntyneen Taffelin päämajalla niin, että ensin joku on keksinyt mielestään hauskan nimen naposteelle ja sitten on väen vängällä pitänyt kehitellä nimelle käyttöä. Pahimmassa tapauksessa joku pahoittaa mielensä toden teolla, mikäli törmää näihin kulhossa ja luulee kouraisevansa kitaan tavallisia Heartseja. Yrgh.

Arvosana: 0,0 pistettä viidestä.

Dippisuositus: Ei.

2 kommenttia artikkeliin ”Taffel Sweet Hearts

  1. Mies oli tilannut näitä fiksuruoka sivustolta kokeeksi kun tilasimme sieltä ja nämä oli mielestäni aivan hirveitä! Hän kyllä itse tykkäsi, mutta omasta mielestäni oli aivan kamalia. Tuli samasta puljusta tilattua joitain chili kookossipsejä ja ne oli 100 kerta parempia kuin nää omena heartsit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *