Rainbow Extra Crispy Perunasnacks

Snacksit

Otetaanpa vaihteeksi testipenkkiin oikein kunnon perusnaposte! Rainbow’n juustonmakuiset perunasnacksit ovat koristaneet S-kauppojen sipsihyllyjä jo vuosikausia, mutta niiden pussi on kokenut hiljattain totaalisen visuaalisen uudistuksen – eikö tässä ole jo riittävästi syytä poimia klassikko syyniin?

Perunalastut ja palkokasveista valmistetut naposteet saavat jatkuvasti osakseen innovaatiota ja uutuusmakuja, kun taas Perunasnacksin kaltaiset tuotteet tuntuvat jääneen viime vuosina paitsioon. Olisi hienoa nähdä uudenlaisia avauksia tällä saralla, mutta sitä odotellessa voi hyvillä mielin mutustella tuttuja ja turvallisia muotoon puristettuja ristikkosnackseja.

Rakenne: Lupaus todellisesta erikoisrapeudesta ei ole katteeton. Vaskoolin tai trampoliinin mieleen tuova muoto on käytännöllinen, ja soveltuu tarvittaessa hyvin dippaamiseen (joskin dippiä saattaa päätyä syliin rei’istä). Massa on samankaltaista taannoin arvioitujen Weekend Snacks Crisp Mixien ja jollain tapaa myös Estrellan Kickersien kanssa, mikä ei ole ensinkään huono asia. Rapeus siis liukenee suussa nopeasti, mutta pureskellakin ennättää hyvin.

Maku: Mieto juusto ja Taffelin Hot Rodseista maun puolesta muistuttava massa tukevat myös Perunasnacksien asemaa dippialustana. Makua kuvaa ehkä parhaiten sana ”harmiton”: näin miedosti maustettujen naposteiden luulisi uppoavan krantummallekin juhlavieraalle tai napostelutoverille. Pieni lisäsuola ei olisi välttämättä pahitteeksi.

Kokonaisuus: Tämäntyyppiset muotomassasnacksit ovat naposteiden Lada: nostalgiaa herättävä perusvarma tuote, joka ei briljeeraa ominaisuuksilla, vaan hoitaa oman leiviskänsä moitteetta. Sipsimaailman peruskivi.

Arvosana: 3,1 pistettä viidestä.

Dippisuositus: American.

3 kommenttia artikkeliin ”Rainbow Extra Crispy Perunasnacks

  1. Hei! Löysin blogisi vasta nyt, ja se on mahtava! Vinkkinä tai toiveena esittäisi, että testaisit Taffelin Diner-sipsejä. Ne jakavat sen verran voimakkaasti mielipiteitä, että olisi hauska kuulla sinun testauksestasi! Itse tietysti rakastan etikkaista kurkun ja mayon yhdistelmää.

  2. Mikä blogi! Olen myös vannoutunut sipsiharrastaja, joka rakastaa dippejä. Usein minulta kysellään kombo-ehdotuksia, mutta nyt voin ohjata kyselijät tutustumaan myös tähän sivustoon. Edellinen kommentoija oli ehdottanut testiin Taffelin Dinereita, jotka sattuvat hauskasti olemaan myös minun tämän hetkisiä suosikkejani. Maukkaita testi-iltoja!

  3. Voin suositella (Jos saat jostain käsiisi) japanilaisen Calbeen Kyushu shoyu ja Pizza potato-sipsit.
    Ja jos tykkää tulisesta, niin Bokun habanero 🤤👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *