Pringles Rice Fusion Malaysian Red Curry

Pringles Rice Fusion Malaysian Red Curry

Makuja maailmalta, Maustettu, Sileä, Sipsit

Siinä missä kotimaiset sipsitehtaat ovat kääntyneet esimerkiksi linssin tai kikherneen puoleen etsiessään vaihtoehtoa perunalle, Pringlesin uudehko tuotesarja tuo tuttuun peruskonseptiin mukaan riisin.

Rice Fusion -sarja kattaa pääasiassa itämaisia makuja, kuten Peking Duck Hoisin Sauce, Japanese BBQ Teriyaki, Tandoori Chicken Masala ja jokseenkin sattumalta hyllystä mukaan testattavaksi tarttunut Malaysian Red Curry.

Koostumus: Riisi-Pringles on perusversiota jokseenkin rapeampi ja kevyempi. Kuivahko lastu hajoaa pureskellessa sirpaleiksi, eikä varsinaisesti liukene tai mössöönny. Riisin osuus kokonaisuudessa jää alle 25 prosentin, mutta tuntuupa lastu silti kuitenkin jopa merkittävästi erilaiselta verrattuna klassiseen Pringlesiin.

Maku: Kuvittele poimivasi suuhusi lusikallinen itämaisen valmisaterian mukana tulevaa maustesekoitusjauhetta ja pääset hyvin lähelle Malaysian Red Curry -kokemusta. Maku on hyökkäävä, kuiva, rahtusen teollinen ja ennen kaikkea kaiken muun alleen hautaava. Olisi ollut mukava tietää, miten riisimassan maku eroaa perunamassasta, mutta toistaiseksi tämä jää arvoitukseksi. Curryn maku viipyilee suussa ja huulilla vielä tuntikausia maistelun jälkeenkin, eikä vähimmässäkään määrin hyvällä tavalla.

Kokonaisuus: Riisi-Pringles on koostumukseltaan miellyttävä tuttavuus, jonka tärvelee täysin kamala ja nyanssiton mauste. Täytynee testata jossain kohtaa jokin toinenkin Rice Fusion -sarjan maku, jotta riisimassan mausta pääsisi kunnolla jyvälle.

Arvosana: 1,3 pistettä viidestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *