Pringles Cheesy Cheese

Pringles Cheesy Cheese

Maustettu, Sileä, Sipsit

Gårdschips Parmesanin aiheuttaman taannoisen snackstaasin jälkeen tuntuu jokseenkin hupsulta arvioida enää muita juustosipsejä. Koska kuitenkin olen suuri Pringlesien, juustosipsien ja sanaleikkien ystävä, en voinut vastustaa hupsunhauskasti nimettyä uutuusmakua.

Cheesy Cheese tuo nimensä puolesta mieleen rakastamani rap-legenda Eazy-E:n, josta puolestaan tulee mieleen tämä täysin hillitön hiljattain kohtaamani lelukonsepti: Eazy-He. Mutta tämä ei ole lelublogi, joten mennään suoraan sipsiarvion pariin!

Rakenne: Olen tässä vaiheessa kuvaillut Pringles-lastun rakenteen niin monessa artikkelissa, että se lienee jo turhaa toistoa. Cheesy Cheeset ovat perusolemukseltaan jetsulleen samanlaisia kuin kaikki muutkin perinteisestä Pringles-massasta valmistetut Pringlesit. Juustojauhe värjää lastua aavistuksen oranssiin suuntaan, mutta ulkonäön perusteella näitä olisi erittäin hankala poimia Pringles-tunnistusrivistä.

Maku: Tällä kertaa Pringles-perusmakua täydentää jokseenkin cheddarinen ja esanssinen juustomauste, joka on melko pistävä ja tuo mieleen Pirkan juustonachot, joita yhteen aikaan söin paljon ja jatkuvasti. Maissimassan kanssa sama mauste on vähemmän irrallisen tuntuinen, Pringles-yhteydessä jokseenkin häiritsevä eikä istu asiayhteyteen.

Kokonaisuus: Herra Pringle ei ole ehkä miettinyt tätä tuotetta ihan loppuun asti. Pringles-lastun perusmaku kaipaa kaverikseen varta vasten kehitettyä juustomaustetta, ei geneeristä juustopölyä. Kaupan hyllylle näytti ilmestyneen Cheddar & Sour Cream -varianttikin, täytynee tutustua myös siihen pikapuoliin.

Arvosana: 1,9 pistettä viidestä.

Uutuus! Koska minulta kysellään jatkuvasti suosituksia erilaisista sipsi- ja dippiyhdistelmistä, liitän tästä lähtien jokaisen sipsiarvion yhteyteen myös tarkoin mietityn dippisuosituksen. Cheesy Cheesen kohdalla snackspertin virallinen dippisuositus on Ranch.

2 kommenttia artikkeliin ”Pringles Cheesy Cheese

    1. Kiitos toiveesta! Kyseinen tuote on arvioitavien sipsien listalla, eli tulee varmasti jossain vaiheessa maisteluun! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *