Historian sipsien rapinaa on snackspertti Arttu Rantakärkän toimittama blogi perunalastuista ja muista sipsinsukuisista snackseista. Julkaisu pitää päätoimitustaan Suomen Tampereella ja tavoittaa kuukausitasolla keskimäärin 1800 napostelun ystävää.
Blogi käynnistyi joulukuussa 2018 vastaamaan suomalaisen mediakentän huutavaan pulaan napostelua käsittelevistä lifestyle-julkaisuista. Siinä esitetyt mielipiteet ovat täysin kirjoittajan tai kirjoittajien omia.
Historian sipsien rapinaa päivittyy tällä hetkellä 2–3 kertaa kuukaudessa.
Tekisikö mieli kirjoittaa sipseistä? Kiinnostaako jonkinlainen yhteistyö? Haluatko lähettää sipsejä tai muita naposteita arvioitavaksi? Ota yhteyttä: snackspertti@sipsiblogi.fi
Julkaisun häikäisevästä logosta on kiittäminen Jari Johannesta!
Upea blogi, jatka pitkään, kiitos!
Kiitos itsellenne! Tarkoitukseni on!
Kiitos. Olen löytänyt oppaan, joka johdattaa kohti sipsien kullanhohtoista rapeutta, tajuntaa hivelevää makua ja ennen kaikkea ohjaa tekemään oikeita valintoja. Olet sipsielämäni valo.
Hei! Kiitos kivasta blogistasi. Haluaisin sen verran nipottaa, että sivuillasi on väärää tietoa: Estrellat eivät ole valmistettu Suomessa, vaan armaassa länsinaapurissamme Ruotsissa 🙂
Hyvä blogi ja huolella tehdyt arviot! Kiitos! 🙂
Kiitos itsellenne!
Ootko töitä miettiny?
Mukavaa että kysyit! Mietin töitä pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 8–16 ollessani töissä.
Tästä hieman erilaista, sipsiä jäätelössä
https://www.benjerry.fi/jaatelomme/chip-happens-jaaleto/dessert-ice-cream
Pidin!
Oho! Kiitos vinkkauksesta, tämähän vaikuttaa äärimmäisen mielenkiintoiselta. Oma kaikkien aikojen lempijäätelöni on Ben & Jerry’sin Cherry Garcia.